Elman is 1!

Sunday, May 25, 2014
Salam..

 ~23 Mei 2014~
 Alhamdulillah, dua hari lepas little Elman dah cukup 1 tahun. Sekejap ja rasa. Macam baru ja lagi menahan sakit menunggu giliran ke OT room..hihihi!! Makin lasak, makin nakal tu dah memang sah2. 

Sekarang dah dapat lesen 'P' so kerjanya menjelajah ja serata rumah. Naughty boy dengan gigi yang 4 batang ni kadang-kadang sibuk menggigit pun ada jugak, hahaha!!
 Tapi x apa, biasa la tu kan.

Semoga Faid Elman membesar jadi anak yang soleh dan membanggakan mama abah nanti. Yer Elman!
InsyaAllah.. Aminn..


1 pssssttt...!:

  1. Dewi Aja said...:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)