Tindik telinga..

Saturday, September 14, 2013
Salam & hi

Misi sudah berjaya!

Bersubang sudah!

Sebelum raya aritu dah pergi Poh Kong ingat nak tindik telinga si anak dara sorang nih. Dah sampai ke tempat dituju, alih2 the lady cakap x boleh buat..kena tunggu sebab kecik lagi, takut terkejut katanya. Hajat x kesampaian, maka kami pun terus balik umah. Get the preparation done untuk hari raya. 

2 weeks passed, duit raya dah habis, cuti raya pun dah habis maka sah2 lah kena cari semula kan..top up mana yang patut gitu..hahaha!! So, kami pun balik kl but before tu sempat singgah jap kat JJ Rawang. 

Pusing punya pusing ternampak Poh Kong. So, Encik Suami decided nak try tanya lagi. This time luckily, the lady there cakap " boleh je.." siap statement pengukuhan, "even younger than her pun ada yang dah buat." Maka abahnya pun apa lagi. Terus je suruh tindikkan..hahaha! 

Anak yang nak ditindik telinga, tapi aku yang terlebih nervous ok, hehehe! Alhamdulillah, Imani pun ok..nangis 2 minit then macam biasa je. Siap tindik terus main lagi.

Good girl lah yayang mama nih! So, kesimpulannya.. misi berjaya..x payahlah tunggu pun.. ;p

2 pssssttt...!:

  1. demok comei! geram pipi dia.. mata bulat ;p

  1. hehehe..kena tengok mak dia la.. ;P